KORONA
Gourmetstel 2 personen
Bestel cadeaus met gratis verzending* - Code: 24DMH
11 artikel(en)
Over het algemeen kunt u op een tafelgrill alles grillen wat u ook op een normale barbecue zou bereiden. Of het nu gaat om steak, worstjes, vis, gevogelte of groenten, voor een tafelgrill is dit allemaal geen probleem. Sterker nog, omdat u de temperatuur individueel kunt instellen, kunt u elk gerecht nauwkeurig bereiden en perfect garen. De instelling gebeurt, afhankelijk van het model, via een regelaar of door op een overeenkomstige knop te drukken.
Tip: Het is moeilijk te voorspellen hoeveel gegrild voedsel er wordt geconsumeerd. Als vuistregel geldt echter dat u minstens 250 g vis of vlees per persoon moet plannen. Als uw gasten echte fijnproevers zijn en liever meer van de grill dan van de bijgerechten eten, moet u eerder rekenen met maximaal 450 g grillgerechten.
Een bijzondere vorm van tafelgrills zijn zogenaamde contactgrills. Deze variant lijkt qua uiterlijk op een tosti-ijzer, omdat ze een deksel hebben dat ook is uitgerust met een grillplaat. Het grote voordeel hiervan is dat u het voedsel tegelijkertijd aan beide zijden kunt grillen - ideaal voor een sappige steak, heerlijke plakjes groenten of zelfs burgerpatties waarmee u een smakelijke hamburger of cheeseburger kunt bereiden.